Fairyland 1 - 5. Интерактивный многоуровневый курс английского языка для детей (набор различных пособий) + Детские любимые песни и рассказы: Children's favorites

Осталось2 дня Завершается 29 сентября в 08:37:58
0
7
№ 5022791427Отличное состояние
12,00 бел. руб. 4,62$3,96354,92руб. Справочно по курсу НБРБ
Я согласен с правилами аукционов и покупаю лот за 12,00 бел. руб.
Описание лота
Состояние Отличное
Тип издания Репак
Упаковка Бумажный конверт

    Fairyland 1 - 5. Интерактивный многоуровневый курс английского языка для детей (набор различных пособий) + Детские любимые песни и рассказы: Children's favorites - 5 DVD-дисков в бумажных конвертах без полиграфии. ЦЕНА указана за ВСЕ 5 дисков. 

    Качество предоставленного материала можно увидеть на фото к этому лоту.

    Содержание дисков и предоставленные форматы:

    Уровень 1:

аудио (mp3)

activity book (pdf)

portfolio (pdf)

видео (AVI)

teacher's book (pdf)

pupil's book (pdf)

picture flashcards (pdf)

интерактивное приложение

    Уровень 2:

portfolio (pdf)

activity book (pdf)

pupil's book (pdf)

picture flashcards (pdf)

аудио (mp3)

интерактивное приложение

    Уровень 3:

аудио (mp3)

portfolio (pdf)

vocabulary & grammar practice (pdf)

pupil's book (pdf)

activity book (pdf)

teacher's book (pdf)

teacher's resourse pack (pdf)

picture flashcards (pdf)

интерактивное приложение

    Уровень 4:

аудио (mp3)

portfolio (pdf)

pupil's book (pdf)

vocabulary & grammar practice (pdf)

teacher's book (pdf)

интерактивное приложение

    Уровень 5:

видео (AVI)

аудио (wma)

pupil's book (pdf)

activity book (pdf)

picture flashcards (pdf)

    Starter:

activity book (pdf)

teacher's book (pdf)

видео (AVI)

    Fairyland Junoir A, B:

activity book (pdf)

vocabulary & grammar practice (pdf)

teacher's resourse pack (pdf)

    Fairyland 1, 2, 3, 4:

interactive white board solfware 1, 2, 3, 4 (pdf)

__________________________________________________________________________

    Детские любимые песни и рассказы: Children's favorites

    Формат записи - mp3

    Children's favorites

    Битрейт аудио: 320 kbps

    Описание: The magic of childhood is wonderfully rediscovered in this captivating collection of Children's Favourites, which has a magical mix of nursery rhymes and lullabies for the very young, along with classic evergreen stories like The Wizard Of Oz and Alice In Wonderland for those a little older. Prepare for a magic carpet ride to a world of loveable characters whose enduring appeal to successive generations of children will never diminish!

    1 часть: Mother Goose Rhymes features no less than 37 toddler favourites including Here We Go Roumd The Mulberry Bush, Three Blind Mice, Mary Had A Little Lamb, Little Bo-Beep, This Little Piggy and Little Jack Horner, and will truly captivate very young listeners.

    2 часть: Lullabies For Little People has a selection of 24 soothing classics, including Hushabye Mountain, Lullaby, Appalachian Lullaby, Baby Of Mineand Little Brother.

    3 часть: Nursery Rhymes Vol. 1 is jam packed with kiddie favourites like Lavender Blue, Going To The Zoo, Cockles & Mussels, Food Glorious Food & The Grand Old Duke Of York and My Bonnie Lies Over The Ocean.

    4 часть: Nursery Rhymes Vol. 2 includes evergreen favourites Pop Goes The Weasel & London Bridge Is Falling Down, Little Jack Horner, Oranges & Lemons, Mulberry Bush and Humpty Dumpty.

    5 часть: Songs For Kids with its entertaining and fun mix of perennial titles like I Can Sing A Rainbow, Going To The Zoo, Monster Mash, Somewhere Over The Rainbow, There's A Hole In My Bucket,Two Little Boys, When You Wish Upon A Star and The Happy Wanderer.

    6 часть: TV Themes For Kids brings together small-screen favourites like Thomas The Tank Engine, Doctor Who, Bananas In Pajamas, The Muppet Show, Nodd, Rupert and Skippy.

    7 часть: Story Time Vol. 1. The Wizard Of Oz follows their trip along the Yellow Brick Road where they meet such wonderful characters as The Tin Man and The Cowardly Lion - not forgetting the wicked witch and The Munchkins pf course!

    8 часть: Story Time Vol. 2 features the children's story Alice In Wonderland, by Lewis Carroll, which has entertained generations of young listeners and readers.The memorable adventures of Little Red Riding Hood and Peter Rabbit are recalled on

    9 часть: Story Time Vol. 3. There are many more favorites songs for young kids onmemorable adventures of Little Red Riding Hood and Peter Rabbit

    10 часть: Just For Kids including The Wheels On The Bus, How Much Is That Doggie In The Window?, She'll Be Coming Around The Mountain, en You Wish Upon A Star, I'm A Little Teapot and Singing In The Rain.

    11 часть: Music For Little. Angels features a selection of evergreen classical melodies that have endeared themselves to little people everywhere.

    12 часть: Classic Fairy Tales will enchant youngsters with its duo of stories: Hansel & Gretel and The Frog Prince.

    13, 14 и 15 части: Children's Favourites, Vols. 1, 2 and 3, and and a feast of favourites inncluding Jelly On A Plate, Ten Green Bottles, There Was A Crooked Man, Mary Had A Little Lamb, Pop Goes The Weasel, Pussycat Pussycat, Wee Willie Winkle, Inchworm and Hot Cross Buns.

    This is a collection that will delight children of all ages everywhere.

__________________________________________________________________________________

    The Wiggles - Дискография

    Содержание:

The Wiggles - 1991 - The Wiggles

The Wiggles - 1992 - Here Comes a Song

The Wiggles - 1993 - Stories And Songs, The Adventures Of Captain Feathersword

The Wiggles - 1994 - Yummy Yummy

The Wiggles - 1995 - Big Red Car

The Wiggles - 1996 - Wake up Jeff

The Wiggles - 1996 - Wiggly Wiggly Christmas

The Wiggles - 1997 - Movie Soundtrack

The Wiggles - 1998 -Toot Toot!

The Wiggles - 1999 - Let's Wiggle

The Wiggles - 2000 - Its a Wiggly Wiggly World

The Wiggles - 2001 - Wiggles Dance Party

The Wiggles - 2002 - Hoop-Dee-Doo It's a Wiggly Party

The Wiggles - 2002 - Wiggle Bay

The Wiggles - 2002 - Wiggly Safari

The Wiggles - 2003 - Go to Sleep Jeff

The Wiggles - 2004 - Cold Spaghetti Western

The Wiggles - 2004 - Santa's Rockin'

The Wiggles - 2004 - Top Of The Tots

The Wiggles - 2004 - Whoo Hoo! Wiggly Gremlins!

The Wiggles - 2005 - Karaoke Songs 1

The Wiggles - 2005 - Live Hot Potatoes!

The Wiggles - 2005 - Sailing Around The World

The Wiggles - 2006 - Christmas Classics

The Wiggles - 2006 - Racing to the Rainbow

The Wiggles - 2006 - Splish Splash Big Red Boat

The Wiggles - 2006 - Tinsel Town Tunes

The Wiggles - 2007 - Getting Strong! Wiggle and Learn

The Wiggles - 2008 - Pop Go the Wiggles!

The Wiggles - 2008 - You Make Me Feel Like Dancing

     Стоимость данного продукта включает мой труд и время по поиску материала, запись на носитель, стоимость носителя. Сам материал предоставляется Вам безвозмездно в целях ознакомления.

     При покупке нескольких моих лотов хорошие СКИДКИ (!):

     2 лота - 5%; 3 лота - 6%; 4 лота - 7%; 5 лотов - 8%; от 6 до 10 лотов - 10%; от 11 до 20 лотов - 12 %; от 21 до 30 лотов - 15 %; от 31 до 50 лотов - 20 %; более 50 лотов - 25%.

При покупке 11-ти и более лотов пересылка по почте за мой счет.

Реальная экономия! Посчитайте!

     СМОТРИТЕ ТАКЖЕ ДРУГИЕ МОИ ЛОТЫ, ЕСТЬ МНОГО ЧЕГО ИНТЕРЕСНОГО И ПОЛЕЗНОГО ДЛЯ ВАС И ВАШИХ ДЕТЕЙ.

Доставка и оплата
Доставка из города Брест, Беларусь
Отправка почтой в другой город по стране
Передача лично
Согласен выслать в другую страну
Невозможен возврат товара после покупки
Расчет наличными лично с продавцом при получении лота
Безналичный расчет
Полная предоплата до отправки лота по почте

Почтовые расходы по пересылке оплачивает покупатель. Готова выслать в другой город.

Похожие лоты

Вход

В течение нескольких секунд вам придёт SMS с одноразовым кодом для входа. Если ничего не пришло — отправьте код ещё раз.
Это бесплатно, безопасно и займёт всего несколько секунд
Войдите с помощью своего профиля

Регистрация

Введите номер вашего мобильного телефона:
Войдите с помощью электронной почты или номера телефона
Войдите с помощью своего профиля

Восстановление пароля

Укажите адрес электронной почты, который вы использовали при регистрации
Нужна помощь? Напишите нам

Восстановление пароля

Инструкции по восстановлению пароля высланы на 
Нужна помощь? Напишите нам